marți, 25 august 2009

Valea Doftanei

Cat de frumos este sa copiezi spun cei de la Realitatea TV!
In data de 24.08.2009 la ora 23:30 la postul Realitatea TV a fost difuzata o emisiune cu promovarea localitati Valea Doftanei, auzind chiar m-am bucurat dar cand am vazut ca in acel clip apare o imagine copiata de pe acest blog am ramas stupefiat deoarece pe mine nu m-a intrebat nimeni daca o poate lua si nici sursa de unde a fost luata acea imagine nu a fost trecurta.
Binenteles ca am sunat chiar la persoana care a prezentat acea emisiune si a negat ca a copiat acea imagine de pe blogul meu, nu vroia sa recunoasca (traim in Romania), cand i-am spus ca in acea imagine apar chiar eu cu soacra mea in momentul in care duceam vacile la munte femeia mi-a spus ca v-a scoate imaginea din clip, dar eu sigur ca nu sant multumit de acest gest deoarece Realitatea TV s-a folosit de imaginea blogului meu fara ca eu sa am vreun beneficiu.
Pentru a putea face acea poza am pierdut o zi de munca si ei cu un simplu clic au copiat.
Toata noaptea am stat si m-am gandit cum se poate asa ceva nu pot sa cred ca m-au furat si eu scriu dar daca gasesc ceva intresant pe o alta pagina de internet trec sursa.
Rusine celor de la Realitatea TV!!!

marți, 18 august 2009

Mafia pietrei

Este cineva din imprejurimile comunei Valea Doftanei sa nu fi auzit ca aici se vinde piatra foarte buna pentru pavat pereti casei?
Sincer nu cred.
Daca mergi prin centrul comunei la portile caselor vezi gramezi de piatra pe marginea drumului?
Am oprit si eu in dreptul unei gramezi am intrebat cine vinde piatra si cu cat o vinde.
Cu cat o vinde este mai putin imoprtant, dar cel mai important lucru a fost ca vanzatorul nu putea sa imi emita o factura pentru piatra pe care as fi vrut sa o cumpar.
Mi-a spus ca nu are asa ceva ca lui nu-i trebuie niciun act sa ia piatra din munte sau de pe prundul garlii.
Oare de ce?
Primarul si consilierii comunei Valea Doftanei nu vad ce se intampla?
Nu pot lua masuri?
Incep sa intru la banuieli.
Sper totusi ca cei ce conduc destinele comunei sa ia masuri astfel incat acei pietrari sa nu mai care piatra din munte.

luni, 17 august 2009

Festivalul cascavelei

O noua editie a festivalului cascavelei sta sa bata la usa in comuna Valea Doftanei.
Localnici au spus ca in data de 12.09.2009 va avea loc festivalul cascavelei.
Majoritatea localnicilor au inceput pregatirile pentru ca in ziua festivalului sa satisfaca dorintele celor ce vor sa guste din minunatele cascavele.
Se stie ca o cascavea nu se face foarte usor deci sa fie clar pretul v-a fi pe masura.

joi, 6 august 2009

Mizerie

Din ce in ce mai multa lume ajunge sa isi petreaca sfarsitul saptamani la Barajul Paltinu. Ar trebui sa fim mandri de acest lucru deoarece inseamna ca este un loc frumos si linistit unde omul se poate relaxa.
Din pacate sant foarte multi cei ce vin fac un gratar doua sau mai multe stau o zi doua sau cat le permite timpul dupa care binenteles trebuie sa plece si pleaca dar uita sa adune gunoiul pe care l-a facut. Nu zic ca primaria din Valea Doftanei este una care se ocupa de curatenia zonei dar nici cei ce vin la baraj nu ar trebui sa lase gunoiul aruncat.
Daca cei ce vin ar avea un pic de respect fata de natura ar aduna gunoiul facut l-ar pune intr-o plasa dupa care l-ar arunca la primul cos de gunoi gasit in cale.
Nu cred ca este cineva caruia sa ii placa mizeria?
Nu cred ca ti-ar placea sa gasesti un maldar de gunoi pe o pajiste frumoasa?
Daca ai grija de natura ai grija de tine!!!