joi, 6 august 2009

Mizerie

Din ce in ce mai multa lume ajunge sa isi petreaca sfarsitul saptamani la Barajul Paltinu. Ar trebui sa fim mandri de acest lucru deoarece inseamna ca este un loc frumos si linistit unde omul se poate relaxa.
Din pacate sant foarte multi cei ce vin fac un gratar doua sau mai multe stau o zi doua sau cat le permite timpul dupa care binenteles trebuie sa plece si pleaca dar uita sa adune gunoiul pe care l-a facut. Nu zic ca primaria din Valea Doftanei este una care se ocupa de curatenia zonei dar nici cei ce vin la baraj nu ar trebui sa lase gunoiul aruncat.
Daca cei ce vin ar avea un pic de respect fata de natura ar aduna gunoiul facut l-ar pune intr-o plasa dupa care l-ar arunca la primul cos de gunoi gasit in cale.
Nu cred ca este cineva caruia sa ii placa mizeria?
Nu cred ca ti-ar placea sa gasesti un maldar de gunoi pe o pajiste frumoasa?
Daca ai grija de natura ai grija de tine!!!

4 comentarii:

Bogdan spunea...

n-ai cu cine...

din localitate spunea...

rusine celor din primarie. pe drumul dintre traisteni draganescu-tesila lunca, trebuie sa circulam numai pe jumatatea drumului ca desteptii cica imbunatatesc sau schimba reteaua de apa si au stricat un asfalt care nu stiu cand va mai fi pus asa de bine cum a facut cei din bacau care au reparat drumul in 2006.

Bogdan spunea...

eu lucrez la desteptii aia...nu cred ca am stricat noi asfaltu...nu prea l-am taiat...sau chiar deloc...cu ce viteza vreai sa mergi?

din localitate spunea...

bogdan...inseamna ca nu prea circuli prin zona. nu e vorba de viteza cu care trebuie sa circulam, daca e cum zici tu hai sa nu mai punem asfalt deloc, mergem cu 10 km/h si sa rezolvat problema. daca voi nu l-ati taiat sau nu prea l-ati taiat, atunci de ce arata drumul in halul ala chiar in zonele unde sa sapat pentru apa?
atunci cand am zis "desteptii aia" nu ma refeream la voi cei ce lucrati ci la altii care dau comanda si fac promisiuni...