luni, 4 iunie 2012

Manea Ion Primar

In urma evaluari programelor candidatilor la functia de primar in Valea Doftanei, echipa acestui blog a ales ca fiind castigator programul candidatului Manea ion.
Impreuna cu echipa sa acesta doreste sa rezolve mai multe probleme cu care se confrunta locuitorii comunei, printre care enumeram cateva:
Alimentarea cu apa potabila prin construirea de bazine , urgentarea lucrarilor de distributie, eficientizarea serviciului de alimentare cu apa.
Gestionarea deseurilor menajere.
Igienizarea zonelor Popas, Florei, Mogosoaia, Ghimpoasa, Stanciu, Carabanu
Urgentarea obtinerii de fonduri PNDI pentru asfaltarea celor 5 km de drumuri comunale
Demararea lucrarilor de protejare DJV. Doftanei- Campina
Extinderea suprafetei izlazului Ghimpoasa- Galmee
Sprijinirea crescatorilor de animale prin infiintarea de asociatii
Modernizarea caminelor culturale Tesila si Traisteni
Construirea unei partii de schii in zona Valea Neagra.
Acestea sant cteva obiective din cele propuse de Manea Ion si echipa.
Aceste obiective sant unele normale si nu par a fi greu de realizat, asta daca vom avea un primar nu un individ care zice ca este primar si nu realizeaza nimic vezi ultimii opt ani. In acest program nu am gasit nimic anormal gen voi infiinta o brutarie sau voi dona o masina 4*4 pentru a ajunge la urgentele medicale. Cei ce nu sant de acord cu noi nu au decat sa comenteze iar cei ce sant de acord cu noi ii asteptam la vot.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Hai sa evaluam programul domnului Ion Manea:
1) Alimentare cu apa prin realizarea de bazine. Problema (unde construiesti bazine, a facut cineva un studiu sa vada daca apa din zona de captare este potabila?)
2) Gestionarea deseurilor. Problema: Are localitatea un plan de management integrat al deseurilor? E usor sa spui ca gestionezi intrebarea e cum?
3)Igienizare zonelor x,y,z: asta e o actiune de 1 ora la fiecare locatie care va avea rezultat pentru cat timp? 2 saptamani, 1 luna? Nici nu mai trebuia mentionat acest punct in proiect daca s-a vorbit mai sus de gestionarea deseurilor. Se face curat anual prin Let's do it Romania, deci nu asta e solutia. Trebuie sa le oferi oamenilor zone de depozitare a desurilor si sa le ridici periodic, civilizat, nu sa faci curat si luna viitoare sa o iei de la capat.
4) Partia cred ca am lamurit-o din comentariul de mai devreme.
5) Demararea lucrarilor de protejare DJV. Doftanei- Campina.
Nu cred ca va asfalta primaria V.Doftanei DJ in dreptul localitatii Lunca Mare sau Sotrile. In plus drumul este "carpit" anual in perioada festivalului indiferent de conducerea primariei.

Nu cred ca are nici un candidat un program 100% plauzibil,dar incercati sa ramaneti cu picioarele pe pamant cand citii promisiunile fiecaruia si il votati pe cel mai capabil si mai credibil.Incercati sa vedeti cati dintre candidati au fost macar in consiliu si ce realizari au avut acolo, altfel istoria se va repeta mai mult ca sigur.