miercuri, 4 aprilie 2012

COSTEL DIN VALEA PACALIT CU 7400 $

În ziua de 19.03.2012, poliţiştii din Câmpina au fost sesizaţi de către  R. COSTEL din Valea Doftanei, despre faptul că a luat la ocazie cu maşina proprietate personală o femeie care i-a furat 7 400 USD.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că R. Costel a oprit în Câmpina, a extras de la bancă suma de 10.400 USD, după care însoţit de femeie s-a deplasat la staţia peco din zona autogării, unde a alimentat, iar banii extraşi de la bancă au rămas în autoturismul în care se afla şi persoana luată la ocazie.
După ce persoana în cauză a coborât din autoturism, R. Costel a constatat lipsa sumei de 7400 de USD.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat femeia luată la ocazie, stabilind că este vorba despre D. Violeta, din Bucureşti.
Echipa operativă s-a deplasat în Bucureşti şi a ridicat de la D.Violeta  suma de 7100 USD, procedând la conducerea acesteia la sediul Poliţiei Câmpina, în vederea continuării cercetărilor.
D. Violeta a fost reţinută pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de arestare preventivă.
Trimiteți un comentariu