miercuri, 4 aprilie 2012

COSTEL DIN VALEA PACALIT CU 7400 $

În ziua de 19.03.2012, poliţiştii din Câmpina au fost sesizaţi de către  R. COSTEL din Valea Doftanei, despre faptul că a luat la ocazie cu maşina proprietate personală o femeie care i-a furat 7 400 USD.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că R. Costel a oprit în Câmpina, a extras de la bancă suma de 10.400 USD, după care însoţit de femeie s-a deplasat la staţia peco din zona autogării, unde a alimentat, iar banii extraşi de la bancă au rămas în autoturismul în care se afla şi persoana luată la ocazie.
După ce persoana în cauză a coborât din autoturism, R. Costel a constatat lipsa sumei de 7400 de USD.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat femeia luată la ocazie, stabilind că este vorba despre D. Violeta, din Bucureşti.
Echipa operativă s-a deplasat în Bucureşti şi a ridicat de la D.Violeta  suma de 7100 USD, procedând la conducerea acesteia la sediul Poliţiei Câmpina, în vederea continuării cercetărilor.
D. Violeta a fost reţinută pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de arestare preventivă.

Niciun comentariu: