marți, 23 august 2011

Edilul din Valea Doftanei, cercetat pentru corupţie. Acesta este acuzat că a făcut afaceri cu păşunile din localitate

Gheorghe Mosor este acuzat că ar fi atribuit ilegal păşinile din localitate unor „băieţi deştepţi". Edilul  spune că nu este vinovat cu nimic şi că la toate controalele efectuate, primăria a ieşit „basma curată".
Reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie au întocmit dosar penal pe numele primarului din Valea Doftanei, Gheorhe Mosor şi a secretarului comunei, Vasile Piele. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi concesionat mai multe păşuni, pe sume derizorii, unor persoane din localitate şi din împrejurimi. daca vrei sa afli mai multe click pe linkul de mai jos
http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/actualitate-ploiesti-dosar_penal_gheorghe_mosor_ploiesti-coruptie_valea_doftanei_0_494350812.html#
Nu pot sa spun daca este adevarat ce scrie in acel ziar, dar stiu o vorba mare FUM FARA FOC NU IESE.

2 comentarii:

ela spunea...

"Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blogului"...ti se pare corect? mie, nu!
Esti un mare carcotas! Daca doresti sa fii primar, ar trebui sa inveti mai intai limba romana! Muntenii nu sunt tocmai prosti;ar trebui sa tii seama de aceste sfaturi!

Unknown spunea...

Primar nu vreau sa ajung in Valea Doftanei. Ceea ce este scris in aceasta postare este luat cu copy paste dintr-un ziar, am dat sursa. Dace ei au gresit sau nu spun adevarul este treaba lor. Te deranjezaza cumva aceasta postare?
Cumva esti implicata si tu in aceste magarii de care se vorbeste aici?
Astept raspuns din partea ta si poate spui si cum te cheama, nu prea acceptam numele de scena.