marți, 23 august 2011

PENSIUNE DE LUX LA VALEA DOFTANEI


Pe malul lacului Paltinu aproape ca se confunda cu natura a aparut o pensiune de cinci margarete cu un design avangardist.
"Toata cladirea este facuta din materiale naturale, este unul dintre atuurile pe care le avem. Nu am folosit decat lemn, piatra naturala, produse care vor fi la moda si peste 100 de ani", a declarat Emil Munteanu, proprietarul pensiunii.

Interiorul pastreaza conceptul inovator. Arhitectul a mers pe linii geometrice si culori deschise care dau luminozitate camerelor. La fel si peretii si scarile din sticla. Inteligenta si curajul arhitectului au fost rasplatite. Proiectul inovator a fost premiat de Ordinul Arhitectilor cu locul intai.
Potrivit wall-street.ro, investiţia a fost realizată de compania Top Resort, specializată în proiecte turistice integrate în natură, şi a costat aproximativ un milion de euro, 20% din sumă provenind de la Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.
La Atra Doftana se pot organiza vacanţe, sejururi sau întâlniri de afaceri, îmbinând, astfel, turismul clasic cu cel de business. Design-hotelul beneficiază de opt camere cu o capacitate totală de circa 20 de persoane, o zonă de wellness cu vedere panoramică spre Lacul Paltinu, saună şi sală de fitness, un restaurant, terasa exterioară acoperită, zonă de recreere pe marginea lacului, un spaţiu de joacă pentru copii şi un teren de peste 3.500 metri pătraţi, pentru desfăşurarea de activităţi în aer liber.

Niciun comentariu: