vineri, 15 ianuarie 2010

Bataia de joc a transportatorilor

Am primit la redacţie un mesaj de la Nicoleta Piele, o femeie care locuieşte în satul Teşila, aparţinând de comuna Valea Doftanei. Aceasta se declară profund nemulţumită de comportamentul angajaţilor unei firme de transport în comun din Câmpina, care asigură inclusiv cursele pentru Valea Doftanei. Redăm integral mesajul cititoarei noastre, iar dacă cei vizaţi sau alţi reprezentanţi ai societăţii respective îi pot răspunde acestei femei sunt aşteptaţi s-o facă.„Mă numesc Nicoleta Piele, locuiesc în Teşila şi am şi eu o nemulţumire: se numeşte AUTOGARA COM, transportator de persoane. În ziua de 18 decembrie 2009 am sunat la societatea amintită, deoarece transportatorul «portocaliu» schimbase cursele....după bunul său plac de sărbători, fără ca în staţii să fie afişat noul program sau ceva de genul acesta. Mi-a răspuns un angajat care era cam indispus... Cred că l-am... deranjat! Pe un ton impertinent mi-a spus că impiegatul nu este prin zonă şi nu mă poate ajuta. O vecină, după 10 minute, a reluat un apel, iar după 30 minute cei de la firma amintită au răspuns. Cerând explicaţii, i s-a râs în nas. Bătaie de joc! Ajungând la concluzia că făcând o reclamaţie nu ajung la nimic m-am gândit să cer personal părerea d-lui Cord Ovidiu. Poate prin intermediul dumneavoastră ne va răspunde şi nouă, cei de pe urma cărora îşi desfăşoară această afacere!”Reamintim că aşteptăm un punct de vedere al societăţii amintite. Se poate lesne verifica cine a fost de serviciu în ziua respectivă. Aşa că, dacă se doreşte, se poate da un răspuns!
Acest articol este preluat de pe urmatorul site: http://ziaruloglinda.blogspot.com/2010/01/primim-de-la-cititori.html
Trebuia sa copiez acest subiect nu puteam sa stau pasiv auzind de comportamentul netrebnicilor de la autogara.

vineri, 8 ianuarie 2010

Distractie la Valea Doftanei

Alina Dumitru s-a distrat pe Valea Doftanei


Alina Dumitru (27 de ani), campioana olimpică la judo, a profitat de cele câteva zile libere de Sărbători, unde s-a distrat pe cinste alături de un grup de prieteni, la o cabană închiriată pe Valea Doftanei.

Alina Dumitru (stânga) s-a simţit excelent alături de prieteni pe Valea Doftanei

Zăpadă din belşug, derdeluş bun pentru săniuş, un decor mirific, într-un cuvânt, o vacanţă de vis pentru Alina Dumitru, care, anul trecut, a suferit o gravă accidentare la picior în timpul Campionatului Mondial găzduit, în luna august, de Olanda, la Rotterdam.

“Când prietenii mi-au spus că vom merge pe Valea Doftanei, m-am uitat puţin mirată la ei. Nu ştiam prea multe despre această zonă. Dar acum nu-mi pare rău. A fost una dintre cele mai frumoase vacanţe pe care le-am avut”, a precizat Alina Dumitru, care, zilele trecute, şi-a reluat antrenamentele în cantonamentul de la Cluj. Se spune că dacă vrei să îţi meargă bine tot anul, în noaptea de Revelion trebuie să ai buzunarele pline cu bani şi să porţi ceva de culoare roşie. mai multe detalii pe:
http://www.libertatea.ro/stire/alina-dumitru-s-a-distrat-pe-valea-doftanei-271124.html

luni, 4 ianuarie 2010

Cazare Valea Doftanei " Cabana Veverita "



Cabana Veverita din Valea Doftanei este o experienta unica pentru turistii care doresc sa se relaxeze in aer curat de munte, sa experimenteze traditiile si cultura zonei, sa guste din bunatatilespecigice ale zonei.
Cabana are o capacitate de 10 camere cu grup sanitar propriu si un nivel de confort de 3 stele, restaurant cu o capacitate de peste 60 locuri, crama, terasa, foisor, bar, spatii recreative si parcare.
fiecare camera va ofera un confort deosebit si un spatiu generos, TV LCD , cablu TV, balcon, iar in curte se afla si un izvor cu apa de munte, la receptie este acces internet,
Restaurantul serveste mancare traditionala cu produse specifice zonei inclusiv cascavea, precum si preparate pe baza de miere naturala de albine, iar la crama se pot degusta vinuri romanesti.
Se poate asigura o organizare speciala in functie de dorintele clientilor pentru petreceri, onomastici, mese festive, conferinte, sesiuni de team-building.
Cabana Veverita este situata la o distanta de circa 130 km de bucuresti, din centrul orasului campina se urmeaza drumul spre Valea doftanei conform indicatoarelor, dupa trecerea prin cheile brebului si comuna Seciuri, urmeaza urcusul spre barajul Paltinu si de aici la 7 km se ajunge la cabana.
Pentru mai multe relatii sunati la: 0745080459 peroana de contact Buzatoiu Vasile.