luni, 4 ianuarie 2010

Cazare Valea Doftanei " Cabana Veverita "



Cabana Veverita din Valea Doftanei este o experienta unica pentru turistii care doresc sa se relaxeze in aer curat de munte, sa experimenteze traditiile si cultura zonei, sa guste din bunatatilespecigice ale zonei.
Cabana are o capacitate de 10 camere cu grup sanitar propriu si un nivel de confort de 3 stele, restaurant cu o capacitate de peste 60 locuri, crama, terasa, foisor, bar, spatii recreative si parcare.
fiecare camera va ofera un confort deosebit si un spatiu generos, TV LCD , cablu TV, balcon, iar in curte se afla si un izvor cu apa de munte, la receptie este acces internet,
Restaurantul serveste mancare traditionala cu produse specifice zonei inclusiv cascavea, precum si preparate pe baza de miere naturala de albine, iar la crama se pot degusta vinuri romanesti.
Se poate asigura o organizare speciala in functie de dorintele clientilor pentru petreceri, onomastici, mese festive, conferinte, sesiuni de team-building.
Cabana Veverita este situata la o distanta de circa 130 km de bucuresti, din centrul orasului campina se urmeaza drumul spre Valea doftanei conform indicatoarelor, dupa trecerea prin cheile brebului si comuna Seciuri, urmeaza urcusul spre barajul Paltinu si de aici la 7 km se ajunge la cabana.
Pentru mai multe relatii sunati la: 0745080459 peroana de contact Buzatoiu Vasile.

Un comentariu:

Anonim spunea...

www.cabanaveverita.ro
daca se poate...
Multumesc!