joi, 17 iunie 2010

Deputatul de Valea Doftanei

Florin Serghei Anghel este deputatul pe care majoritatea locuitorilor counei Valea Doftanei l-a votat. Acesta de cand s-a vazut deputat nu cred ca a mai fost in Valea Doftanei, cel putin eu nu am auzit acest lucru.
Acest individ vazut cu "saci in caruta" in ziua motiuni in loc sa voteze pentru batranii comunei a preferat sa voteze pentru binele partidului si al fundului sau. De ce zic pentru binele sau?
Este bine stiut ca acest individ detine firma FIBEC holding care atrage multe lucrari de la stat si binenteles ca daca ar fi votat motiunea lucrarile obtinute de la stat erau in pericol si acum ca motiunea nu a trecut partidul "scumpului" nostru deputat ne-a cerut sa fim solidari cu ei si sa varsam niste bani intr-un cont din care probabil isi vor alimenta tot ei conturile personale si nu oricum totul fiind legal, statul face o licitatie firma lui Anghel si a altor pd-listi participa la licitatie si in loc de 10 lei lucrarea va costa 40 lei si asta din bani pe care noi ii dam pentru a fi solidari cu ei. Pai cum am putea noi sa fim solidari cu acesti indivizi cand stim cate nenorociri au facut pe bani statului?
Oare idiotii cred ca noi nu stim nimic?
Va prezint cateva lucruri bune facute de deputatul Florin Serghei Anghel:
-a castigat licitatia pentru vanzarea a 68,87 de hectare de pasune si concesionarea altor 30,9 hectare de padure organizata de Primaria Secaria, sa nu credeti ca a fost scump acel teren pretul pe mp a fost de 0.22 euro, iar pentru cele 30,9 hectare de padure anghel plateste 40.000 de euro, suma platibila in rate pe 49 de ani.
-Iata cateva dintre lucrarile executate de FIBEC SA pe bani europeni: Brebu - alimentare cu apa (un milion de euro), Chiojdeanca - extindere retea apa (15 miliarde de lei vechi), Barcanesti - asfaltare 6 km drum comunal (16 miliarde de lei vechi), sigur Anghel ne va spune ca nu este el patrolnul acestei firme si ca sotia sa se ocupa de afaceri el este un simplu manechin.
Acestea sant lucrari mai vechi de pe vremea cand traseistul Angehl a fost membru de partid la PNTCD, PUR, PNL, PC, PNDC, acum firma sotiei traseistului face poduri pentru autostrada Bucuresti - Ploiesti, poduri obtinute prin licitatie sa nu creada cineva ca acea licitatie a fost trucata.
Sper ca la urmatoarele alegeri acest individ sa nu mai primeasca niciun vot din partea contaranilor mei.
Bunica si parinti mei sufera acum din cauza nenorocitului.


Trimiteți un comentariu