marți, 1 iunie 2010

Rupere de nori la Valea Doftanei



Cat de frumoasa este Romania, mai ales Valea Doftanei.
Cand ne-am trezit dimineata totul parea sa fie normal in acea zi, dar vremea, care in ultimul timp a inceput sa fie capricioasa, la mieul zilei a inceput sa sa ne arate ca oameni nu inseamna nimic pe aceasta planeta.
Eram in Campina si vedeam un nor negru spre Valea Doftanei, dar imi era greu sa cred ca nu voi putea ajunge la Valea Doftanei si dupa cum se vede din imagini, am ramas blocat in trafic aproximativ 2 ore si daca nu erau unii mai curajosi sa mearga pe prundul raului, mai ramaneam blocati cel putin o ora.
In tot acest incident cel mai amuzant a fost cand au venit pompieri de la interventii cu lopeti si tarnacoape, chiar si ei recunosteau ca nu au ce face dar, la insistentele sefului, au inceput sa degajeze bolovani de pe strada cu speranta ca va veni un tractor cu lama cat mai repede, era "munca in zadar" dar si daca nu faceau nimic erau cei de la Realitatea TV care filmau si sigur ar fi spus ca pompieri se uitau cum oameni stau blocati in trafic; o alta faza amuzanta a fost cand o domnisoara a venit cu un tort in brate printre toata lumea nervoasa ca nu poate ajunge acasa, nimeni nu intelegea de ce nu lasase acel tort in masina. Acum sant convins ca toata lumea se gandeste ce cauta cu acel tort in brate?, raspunsul nu cred ca il vom afla, fiecare crede ce vrea.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna.sunt din bucuresti si vroiam sa te intreb daca stii ceva trsee de bicicleta prin zona:) si ceva locuri de campare...
Mersi

Unknown spunea...

Se poate merge cu bicicleta din Valea Doftanei in Comarnic via Secaria sau poti merge cu bicicleta la Valea Neagra, acest drum nu este asfaltat dar este mult mai frumos, locuri de campare pe marginea garlei daca esti cu, cortul daca nu recomand cabana Veverita.