miercuri, 3 aprilie 2013

Câmpina va avea un drum de centură, de la podul din Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”

La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, viceprimarul Ion Dragomir a anunţat că autorităţile judeţene intenţionează să construiască un drum nou, ca şi variantă de ocolire a municipiului Câmpina, potrivit publicatiei locale www . campinaph . r o
Mai exact, este vorba despre un drum de centură, care va fi realizat de Consiliul Judeţean Prahova. „Am discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, despre proiectul lor privind începerea drumului spre Săcele, prin Valea Doftanei, prima sa parte fiind o centură a Câmpinei… Va fi un drum care va merge pe firul râului Doftana, de la podul de la Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”, a afirmat Ion Dragomir.
 Este o variantă extrem de bună pentru Câmpina, întregul trafic greu şi toate maşinile care merg spre Valea Doftanei urmând să circule pe centură şi să nu mai tranziteze municipiul Câmpina.
 „Mircea Cosma mi-a mai spus suma de 3 miliarde de lei vechi alocată Câmpinei de Consiliul Judeţean (şi pe care Consiliul Local a direcţionat-o spre constituirea viitorului club sportiv al municipiului) ar fi trebuit folosită pentru repararea porţiunii din Şoseaua Paltinu, de pe teritoriul administrativ al Câmpinei. Noi oricum vom realiza acele reparaţii, astfel încât aşteptăm realizarea acestei centuri care se va dovedi extrem de utilă pentru Câmpina”, a mai declarat viceprimarul Ion Dragomir.

Niciun comentariu: