marți, 7 august 2012

Luptatorii SIR si jandarmii, solicitati in Valea Doftanei


În ziua de 5.08.2012 pe raza comunei Valea Doftanei, la finalul unei competiţii sportive, între doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violenţă.
Este clar ca primarul nu a avut niciun fel de implicare asa cum au incercat unii participanti sa insinueze, ba din contra primarul a incercat sa aplaneze primul scandal aparut dupa care a plecat din acea zona in care lucrurile pareau sa intre pe un fagas normal.
Ulterior, scandalul s-a reluat aparand alţi participanţi dar nu pe terenul de fotbal ci la un bar din comuna. Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite şi aplanarea conflictului, la faţa locului au intervenit luptători poliţişti, S.I.R şi o echipă de jandarmi.
În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, pe numele a cinci persoane au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Unul dintre ei este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept al unui obiect tăietor în loc public.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a confirmat începerea urmăririi penale şi a concluzionat că nu se impune arestarea preventivă a învinuiţilor.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţii infracţionale a suspecţilor.

Niciun comentariu: