marți, 7 august 2012

Cupa de vara Valea Doftanei



Meciul de fotbal ce a avut loc duminica in comuna Valea Doftanei s-a terminat cu un scor ce a fost greu de digerta pentru unii. Scorul final a fost de 9-1 pentru echipa TRAIISTENI SUD impotrivca celor de pe SETU.
La sfarsit binenteles ca a aparut primarul cu microfonul in mana si ii lauda pe participanti pentru ca au dat dovada de FAIR PLAY, ceea ce intradevar pe terenul de fotbal asa se pare ca a fost. Dupa decernarea premiilor primarul Manea Ion a invitat  participantii la o masa sa ii zicem festiva dar numai festiva nu a fost.
 In interviul acordat primarul omite sa spuna ca baietii au fost serviti cu bere nu suc asa cum pretinde in interviu. Dupa o bere sau o tuica  unii dintre participanti s-au incins si au inceput sicanele si se pare ca iar si-a intrat in rol principal primarul care se pare ca s-ar fi folosit de puterea lui fizica, "Domnul primar mi-a dat cu pumnul în cap, mi-a făcut un cucui. A dat cu picioarele, mi-a rupt tricoul", ramane de vazut daca este adevarat.
Ceea ce a uitat domnul primar si cei ce au organizat aceasta competitie a fost asigurarea unei ambulante pe timpul desfasurarii, sigur vor spune ca au avut o asistenta care asigura buna desfasurare a competitiei, dar sant convins ca daca lesina un jucator prima persoana lesinata dupa acesta era asistenta.
Daca este adevarat ca primarul a lovit un cetatean al comunei Valea Doftanei il asteptam sa isi ceara scuze in fata cetatenilor comunei Valea Doftanei si binenteles cu demisia de onoare.
Primarul trebuie sa stie un lucru, este  primarul tuturor nu numai al celor pe care ii indrageste el.

Niciun comentariu: