luni, 29 august 2011

Ziua Lacului Paltinu

Evenimentul Ziua Lacului Paltinu va avea loc pe 3 septembrie şi va face parte dintr-un proiect finanţat din fonduri europene, scopul fiind reprezentat de promovarea turismului în această locaţie, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.
     Organizatorul evenimentului este Fundaţia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio - Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 - Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică. 

Petrecerea va avea loc la Popas incepand cu ora 12:00. 
Vor fi invitati: Formatia Floare de Cires, Compact, Benone Sinulescu, ansambluri folclorice de renume  si alti invitati surpriza.
Vor avea loc si unele concursuri.
Mai multe informatii nu avem, sper sa ne ajute organizatorii.

vineri, 26 august 2011

Viol în grup la o stână din zona Valea Doftanei. Un cioban a fost supus la perversiuni sexuale

Un cioban din comuna Șotrile fost bătut, legat și violat de către colegii săi, oieri. Întâmplarea nefericită a avut loc la o stână din zona Valea Doftanei.
Bogdan Florin Simion,  în vârstă de 28 de ani, a reclamat la poliţia din Valea Doftanei că a fost supus la perversiuni sexuale. Principalii suspecţi sunt doi colegi, tot ciobani, dintre care unul minor, de la stâna amenajată pe Muntele Pâraie, din 
Valea Doftanei.
Pentru mai multe detalii click pe linkul urmator: http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/Viol_in_grup_la_o_stana_din_zona_Valea_Doftanei_Un_cioban_a_fost_supus_la_perversiuni_sexuale_Ploiesti_0_533946948.html

marți, 23 august 2011

Edilul din Valea Doftanei, cercetat pentru corupţie. Acesta este acuzat că a făcut afaceri cu păşunile din localitate

Gheorghe Mosor este acuzat că ar fi atribuit ilegal păşinile din localitate unor „băieţi deştepţi". Edilul  spune că nu este vinovat cu nimic şi că la toate controalele efectuate, primăria a ieşit „basma curată".
Reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie au întocmit dosar penal pe numele primarului din Valea Doftanei, Gheorhe Mosor şi a secretarului comunei, Vasile Piele. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi concesionat mai multe păşuni, pe sume derizorii, unor persoane din localitate şi din împrejurimi. daca vrei sa afli mai multe click pe linkul de mai jos
http://www.adevarul.ro/locale/ploiesti/actualitate-ploiesti-dosar_penal_gheorghe_mosor_ploiesti-coruptie_valea_doftanei_0_494350812.html#
Nu pot sa spun daca este adevarat ce scrie in acel ziar, dar stiu o vorba mare FUM FARA FOC NU IESE.

PENSIUNE DE LUX LA VALEA DOFTANEI


Pe malul lacului Paltinu aproape ca se confunda cu natura a aparut o pensiune de cinci margarete cu un design avangardist.
"Toata cladirea este facuta din materiale naturale, este unul dintre atuurile pe care le avem. Nu am folosit decat lemn, piatra naturala, produse care vor fi la moda si peste 100 de ani", a declarat Emil Munteanu, proprietarul pensiunii.

Interiorul pastreaza conceptul inovator. Arhitectul a mers pe linii geometrice si culori deschise care dau luminozitate camerelor. La fel si peretii si scarile din sticla. Inteligenta si curajul arhitectului au fost rasplatite. Proiectul inovator a fost premiat de Ordinul Arhitectilor cu locul intai.
Potrivit wall-street.ro, investiţia a fost realizată de compania Top Resort, specializată în proiecte turistice integrate în natură, şi a costat aproximativ un milion de euro, 20% din sumă provenind de la Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.
La Atra Doftana se pot organiza vacanţe, sejururi sau întâlniri de afaceri, îmbinând, astfel, turismul clasic cu cel de business. Design-hotelul beneficiază de opt camere cu o capacitate totală de circa 20 de persoane, o zonă de wellness cu vedere panoramică spre Lacul Paltinu, saună şi sală de fitness, un restaurant, terasa exterioară acoperită, zonă de recreere pe marginea lacului, un spaţiu de joacă pentru copii şi un teren de peste 3.500 metri pătraţi, pentru desfăşurarea de activităţi în aer liber.

luni, 8 august 2011

FESTIVALUL CASCAVELEI VALEA DOFTANEI 2011

Asa cum am fost obisnuiti in Valea Doftanei in fiecare toamna are loc festivalul cascavelei, anul acesta fiind a zecea editie a acestui minunat festival.
Perioada de desfasurare va fi 10-11 septembrie 2011.
La festival vom gasi cascaveaua cu gustul sau inconfundabil, branza de burduf, telemea si multa pastrama, deocamdata nu se cunosc invitatii care vor urca pe scena dar sigur cei care vor veni vor inveseli atmosfera.
Va steptam cu drag la cel mai frumos festival.



luni, 1 august 2011

Precizia Breaza-CS Valea Doftanei 6-0



Acesti mici jucatori (fotbalisti nu le pot spune), cica de fotbal din Valea Doftanei au ajuns de rasul curcilor, priviti filmuletul si daca nu am dreptate imi cer scuze.