marți, 7 decembrie 2010

REVELION VALEA DOFTANEI

Ca in fiecare an toti dorim sa petrecem noaptea dintre ani cat mai frumos, intr-o zona pitoreasca unde agitatia zilnica si stresul inca nu si-au facut loc, alaturi de familie, prieteni sau colegi puteti sarbatori Revelionul la Cabana Veverita din Valea Doftanei intr-un decor perfect imbinat cu atmosfera calda din interior si frigul de afara.
Oferta din acest an a Cabanei Veverita este ideala pentru un grup care doreste sa isi petreaca un revelion de neuitat in zona Vaii Doftanei. 
Cabana Veverita se afla situata intr-o zona foarte linistita, pitoreasca, unde agitatia zilnica si stresul nu au ajuns. 
Gazdele vă invită într-una dintre cele mai frumoase staţiuni montane ale României.  Se poate afirma cu certitudine că turiştii care au vizitat Valea Doftanei au petrecut clipe deosebite. Potenţialul său turistic aduce staţiunii un binemeritat renume, mai ales datorită amplasării într-un cadru natural deosebit şi climatului favorabil turismului în orice perioadă a anului, fiecare anotimp având o încărcătură specifică.
Unul din cele mai elegante, comfortabile şi stilate locaţii din Valea Doftanei, Cabana Veverita are o notă special diferită fată de alte pensiuni din Valea Doftanei . Acesta reprezintă o construcţie cu un puternic specific local, un punct de atracţie pentru turişti unde aceştia vor intra într-o atmosferă extraordinara.
Combinând standardele înalte ale serviciilor oferite  cu permanenţa atenţie la detalii, veţi descoperi un confort luxos, o bucatărie delicioasă unde veti putea manca mancare 
traditionala cu produse specifice din zona (cascavea de Valea Doftanei) precum si preparate pe baza de Miere Naturala de Albine, iar in Crama se pot degusta atat vinuri fine cat si bauturi tipice romanesti, facilităţi moderne ale celor 10 camere de oaspeţi. 
Dacă în alte pensiuni, camerele sunt doar un loc pentru odihnă, vă anunţăm că dormitoarele noastre oferă mult mai mult. Liniştit şi retras, departe de aglomeraţia oraşului, Cabana Veverita este locul ideal unde te poţi reculege şi unde poţi dormi liniştit, ştiind că totul este sub control.
Pentru mai multe detalii despre revelion va sta la dispozitie: Vasile Buzatoiu 0745080459
http://www.cabanaveverita.ro



Niciun comentariu: