duminică, 15 august 2010

FESTIVALUL CASCAVELEI 2010

A mai trecut un an si asa cum am fost obisnuiti locuitori comunei Valea Doftanei ne asteapta in zilele de 11-12 septembrie la FESTIVALUL CASCAVELEI. Acolo vom gasi cascavea cum nu mai gasesti nicaieri, branza de burduf, telemea si multa pastrama, probabil asa cum ne-a obisnuit primaria va avea cativa invitati care sa inveseleasca atmosfera.
Va astptam cu drag la cel mai frumos festival.

6 comentarii:

Liliana spunea...

Participam, eu si sotul meu, la Festivalul Cascavelei din 2006. Servim cu placere pastrama la gratar si bulz. Nu pot insa sa nu constat ca atmosfera e stricata si de anumite elemente de...balci. Alaturi de mestesugarii si producatorii care vin sa isi expuna marfa mai gasesti si tarabe intregi cu chinezarii jenante. Inteleg ca primaria incaseaza o taxa pentru fiecare taraba dar parca nu mai primeaza calitatea...

Unknown spunea...

Intradevar organizatori gresesc cand aproba participarea acelor indivizi care vand chinezarii si acele roate care au pe ele numai lucrui de nimic facute in asa fel incat sa le ia ochii copiilor.

Liliana spunea...

Acum am vazut, in postarea de mai jos, cum a ajuns drumul catre Valea Doftanei. Este mai prost decat in imagini sau se poate circula?

Unknown spunea...

Se poate circula pe drumul catre Valea Doftanei dar din pacate sant locuri unde datorita bunavointei autoritatilor unii indivizi au taiat copacii si terenul a luat-o la vale astfel ca alunecarile au ajuns si la asfalt. Dar dupa cum spuneam drumul este practicabil.

ela spunea...

In fiecare an, reprezentantii locali/judeteni ne promit, in deschiderea evenimentului, darea in folosinta a DJ 102 I pentru a facilita calatoria noastra spre Brasov. Aveti noutati(informatii reale) in ceea ce priveste acest subiect?

Unknown spunea...

Dupa cum spuneti in fiecare an autoritatile ne promit si asta pentru ca niciodata nu a fost cineva care sa ii intrebe pe nesimtiti din primarie si de la consiliu judetean de ce ne mint?
Chiar saptamana trecuta vorbea lumea prin sat ca a spus cineva prin primarie ca vor sa faca acel drum dar sigur este o minciuna, nu au bani si nici nu sant capabili sa atraga fonduri pentru a realiza acel drum. Am inteles din spusele vecinilor ca cine are o masina 4*4 echipata cu capestan si cauciucuri foarte bune poate sa ajunga la Brasov prin padure dar cel mai bine este sa nu incercati.