marți, 8 septembrie 2009

Festivalul cascavelei

Festivalul cascavelei din Valea Doftanei editia 2009 deja bate la usa,mai sant doar 4 zile pana la deschiderea portilor.
Localnici vorbesc ca printre invitatii care vor sustine recitaluri incendiare se afla si faimoasa formatie Nemuritorii.
Ramane de vazut daca acest zvon este adevarat.

2 comentarii:

Bogdan spunea...

nu stiu daca o a fie ceva interesant la festival...primarul e mult mai ocupat se la ia banii(14 miliarde ) la aia de la Sapard...sa le plateasca la angajatzi leafa

Monica Lauleanu spunea...

Buna!
Imi pare bine sa vad ca exista un blog cu tema Valea Doftanei. Mi-ar face placere sa stiu si cine e in spatele acestor texte, deci o sectiune "autoportret" e binevenita.
Eu am descoperit aceasta zona in 2004 si mi-a ramas in inima de atunci. In prezent sunt interesata de drumetii in muntii estici ai Vaii Doftanei, respectiv Muntele Grohotis. Nu sunt munti calcati de prea multi turisti pentru ca nu sunt asa spectaculosi, asemeni Bucegilor. In consecinta nu sunt nici materiale informative despre trasee online sau tiparite. Ai putea sa ma ajuti cu ceva informatii in momentul in care voi avea in vedere o drumetie pe Grohotis? Mai exact: cai de intrare catre pasunile alpine, timpi de mers intre diverse obiuective.
Multumesc!

Monica Lauleanu (Bucuresti)