luni, 1 iulie 2013

Consiliul Judetean finanteaza localitatile care n-au bani pentru finalizarea proiectelor de interes public

In sedinta de astazi a Consiliului Judetean Prahova, un numar de 36 de localitati prahovene vor primi sprijin financiar pentru realizarea unor proiecte de interes public.
 De asemenea, alte 13 localitati se vor asocia cu CJ Prahova pentru a finaliza lucrari deja incepute, primind, suplimentar, fonduri necesare.
 Astfel, celor 36 de orase care vor incheia un parteneriat cu administratia prahoveana li se va aloca suma de 2.160.000 lei, iar pentru proiectele deja incepute in alte 13 localitati se vor asigura fonduri in cuantum de 840.000 lei.
 Obiectivele propuse reprezintă priorităţi ale administraţiei judeţului şi ale administraţiilor locale şi au ca scop îmbunătăţirea infrastructurii rutiere, a serviciilor sociale pentru populaţie şi a creşterii funcţionalităţii instituţiilor de învăţământ.
Nu va bucurati Valea Doftanei nu are nevoie de bani de la Consiliul Judetean nu ca nu ar fi nevoie de modernizari dar nu are proiecte. Primarul din Cornu a cerut bani pentru modernizarea drumurilor agricole in vreme ce in com.  Valea Doftanei nu avem niciun drum impecabil.
TABELcu localităţile care se asociază cu judeţul Prahova în vederea realizării unor obiective de interes public şi cu sumele care reprezintă contribuţia judeţului Prahova pe anul 2013 la finanţarea acestora: http://ph-online.ro/actualitate/item/31485-consiliul-judetean-finanteaza-localitatile-care-n-au-bani-pentru-finalizarea-proiectelor-de-interes-publi
c

Niciun comentariu: