joi, 28 iunie 2012

Rezultate Testarea Nationala 2012 in VALEA DOFTANEI


Rezultate evaluare nationala 2012. http://www.valeadoftanei.blogspot.com va publica rezultatele de Evaluare Nationala din acest an , imediat ce acestea vor fi facute publice.
Ministerul Educatiei va publica rezultatele Evaluarii Nationale 2012 vineri, inainte de ora 14. Dupa aceasta ora se pot depune contestatii. Rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi anuntate pe 2 iulie 2012.

sâmbătă, 23 iunie 2012

CONSTITUIREA CONSILIULUI LOCAL VALEA DOFTANEI

28.06.2012 este o zi memorabila pentru comuna Valea Doftanei. Prefectura Prahova a stabilit ca in aceasta zi sa fie convocati consilierii declarati alesi la alegerile din 10 iunie 2012, pentru sedinta de constituire a consiliului local Valea Doftanei.







marți, 19 iunie 2012

O noua provocare, O noua speranta

Dupa multi ani in care nu s-a intamplat mare lucru in comuna Valea Doftanei cu toate ca aceasta minunata comuna s-a bucurat de un interes deosebit al unor "oameni grei" din Prahova dar si din Bucuresti, interes care din pacate nu s-a materializat printr-o dezvoltare viabila. Mandatul noului primar pare a fi dificil din cauza crizei economice dar si din cauza conducerii judetului. Asa ca  noul primar trebuie sa isi puna la incercare talentul de administrator si sa scoata comuna la liman.



miercuri, 13 iunie 2012

Tineri din Bucuresti prinsi cu droguri si un televizor furat


Cinci tineri din Bucureşti au fost depistaţi de poliţişti din Câmpina, în timp ce se deplasau cu un autoturism în care se aflau două plicuri din material plastic transparent în interiorul cărora se afla materie vegetală de culoare verde, ce părea a fi canabis şi mai multe foiţe pentru fabricat tigari şi filtre.
La data de 7.06.2012, în jurul orei 8, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina a oprit pentru control un autoturism.
În momentul depistării, în autoturism au fost găsiţi 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 si 20 ani, iar în portbagaj a fost găsit un televizor LCD, care fusese furat dintr-o pensiune de pe raza comunei Valea Doftanei.
Din cercetările poliţiştilor, toţi tinerii, domiciliaţi în Bucureşti, au plecat la data de 6.06.2012 din Bucureşti cu un taxi, pentru a petrece o noapte la o pensiune pe raza comunei Valea Doftanei. S-au cazat la pensiune, iar în dimineaţa zilei de 7.06.2012, toţi 5 au plecat de la pensiune către Bucureşti, sustrăgând si un televizor LCD ce se afla montat intr-o camera de cazare.
În urma examinării criminalistice amănunţite a autoturismului, lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Cornu au descoperit două plicuri din material plastic transparent în interiorul cărora se observa materie vegetală de culoare verde, ce părea a fi canabis. Tot în urma examinării autoturismului au mai fost descoperite mai multe foiţe pentru fabricat tigari şi filtre.
Toate substanţele descoperite au fost ridicate, ambalate şi sigilate în vederea continuării cercetărilor.
În urma verificărilor ocupanţilor autoturismului în bazele de date s-a descoperit faptul că A. Alexandru figura in evidenta persoanelor urmarite întrucât a disparut de la domiciliu din data de 06.06.2012. Acesta a fost încredinţat parintilor.
Întregul material probator a fost înaintat spre competentă cercetare către Serviciul Crimă Organizată, Formaţiunea antidrog, în vederea întocmirii dosarului penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere ilegală de substanţe stupefiante.

luni, 11 iunie 2012

Rezultat alegeri Valea Doftanei

Asa cum am preconizat si cum ne-am dorit in urma analizarii proiectelor prezentate de fiecare candidat Manea Ion a fost ales si de cetatenii comunei Valea Doftanei ca fiind cel ce va conduce comuna in urmatorii patru ani.
Acum multi au inceput sa il felicite si sa-i aduca osanale noului primar pentru rezultatul obtinut. Deocamdata eu spun ca nu merita felicitat pentru ca nu a facut nimic, ba din contra a umplut comuna cu mizerii pe garduri si satlpi, daca cineva a facut ceva pentru aceasta comuna acestia sant cetatenii si ei trebuie felicitati. Manea Ion trebuie felicitat peste 4 ani in cazul in care intradevar va reusi sa isi duca la bun sfarsit proiectele prezentate in campanie, pana atunci mai subtire cu laudele la adresa lui.
In conditiile in care USL are majoritatea in judet noul primar este posibil sa se faca frate cu dracu' pentru a-si duce la bun sfrasit unele proiecte.
Noi nu il felicitam pe noul primar dar ii uram SPOR LA TREABA.

luni, 4 iunie 2012

Manea Ion Primar

In urma evaluari programelor candidatilor la functia de primar in Valea Doftanei, echipa acestui blog a ales ca fiind castigator programul candidatului Manea ion.
Impreuna cu echipa sa acesta doreste sa rezolve mai multe probleme cu care se confrunta locuitorii comunei, printre care enumeram cateva:
Alimentarea cu apa potabila prin construirea de bazine , urgentarea lucrarilor de distributie, eficientizarea serviciului de alimentare cu apa.
Gestionarea deseurilor menajere.
Igienizarea zonelor Popas, Florei, Mogosoaia, Ghimpoasa, Stanciu, Carabanu
Urgentarea obtinerii de fonduri PNDI pentru asfaltarea celor 5 km de drumuri comunale
Demararea lucrarilor de protejare DJV. Doftanei- Campina
Extinderea suprafetei izlazului Ghimpoasa- Galmee
Sprijinirea crescatorilor de animale prin infiintarea de asociatii
Modernizarea caminelor culturale Tesila si Traisteni
Construirea unei partii de schii in zona Valea Neagra.
Acestea sant cteva obiective din cele propuse de Manea Ion si echipa.
Aceste obiective sant unele normale si nu par a fi greu de realizat, asta daca vom avea un primar nu un individ care zice ca este primar si nu realizeaza nimic vezi ultimii opt ani. In acest program nu am gasit nimic anormal gen voi infiinta o brutarie sau voi dona o masina 4*4 pentru a ajunge la urgentele medicale. Cei ce nu sant de acord cu noi nu au decat sa comenteze iar cei ce sant de acord cu noi ii asteptam la vot.