joi, 26 aprilie 2012

Valea Doftanei raiul hoților de lemne

La data de 19.04.2012, lucrătorii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Compartimentul de Combaterea Delictelor Silvice l-au depistat pe raza localităţii Valea Doftanei, pe Z. Ion, din localitate, care transporta cu un autocamion 11 metri cubi lemn foc fag, fără a deţine documente de provenienţă şi transport. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.
Pentru Z. Ion nu este o problema asta pentru ca maine se va duce iar la padure si va taia si oricum banii de amenda i-a recuperat de mult.
Oare Z.Ion a taiat singur lemnele?
Poate domnii politisti ii vad si pe vestitii pietrari de pe marginea soselei.

Lista magazinelor din Valea Doftanei care ne-au pus sanatatea in pericol

Din fericire, sefii de la Bucuresti au alta viziune. Spre deosebire de DSV Prahova, ANSVA nu are nici o problema sa publice numele companiilor inchise pentru ca pun sanatatatea consumatorilor in pericol. www.valeadoftanei.blogspot.com va prezinta lista firmelor pentru care DSV Prahova a emis, anul acesta, Ordonante de Interzicere a Activitatii si care au fost inchise, cel putin o data, pentru abateri grave. Si chiar daca aceste firme si-au redeschis afacerile, nu e rau sa le stiti trecutul in acest domeniu.

Magazine alimentare
TODAN GRUP SRL VALEA DOFTANEI, NR. 1191
VALEMICOM LOREMAR SRL VALEA DOFTANEI, SAT TESILA, STR. GHIMPOASA, NR. 1311
VALEMICOM LOREMAR SRL VALEA DOFTANEI, STR. PRINCIPALA, NR. 398
CRETU CRIMONTEX SRL VALEA DOFTANEI, SAT TRAISTENI, STR. PRISLOP, NR. 618
TACEREA PADURII PROD SRL VALEA DOFTANEI, SAT TRAISTENI, NR. 514

Pensiuni turistice

PF ALBU D. MARIA NICULINA VALEA DOFTANEI, SAT TRAISTENI, NR.46

miercuri, 4 aprilie 2012

COSTEL DIN VALEA PACALIT CU 7400 $

În ziua de 19.03.2012, poliţiştii din Câmpina au fost sesizaţi de către  R. COSTEL din Valea Doftanei, despre faptul că a luat la ocazie cu maşina proprietate personală o femeie care i-a furat 7 400 USD.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că R. Costel a oprit în Câmpina, a extras de la bancă suma de 10.400 USD, după care însoţit de femeie s-a deplasat la staţia peco din zona autogării, unde a alimentat, iar banii extraşi de la bancă au rămas în autoturismul în care se afla şi persoana luată la ocazie.
După ce persoana în cauză a coborât din autoturism, R. Costel a constatat lipsa sumei de 7400 de USD.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat femeia luată la ocazie, stabilind că este vorba despre D. Violeta, din Bucureşti.
Echipa operativă s-a deplasat în Bucureşti şi a ridicat de la D.Violeta  suma de 7100 USD, procedând la conducerea acesteia la sediul Poliţiei Câmpina, în vederea continuării cercetărilor.
D. Violeta a fost reţinută pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de arestare preventivă.

UN BETIV FARA PERMIS

La data de 31.03.2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Valea Doftanei au depistat un localnic, în vârstă de 43 de ani, care conducea un autoturism în localitate, deşi consumase băuturi alcoolice.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legal admisă.
Poate politistii din comuna vor in face controale mai dese.  Se stie foarte bine ca sunt destui inconstienti care conduc autoturismele sub influenta bauturilor alcolice.