luni, 9 iulie 2012

REZULTATE BACALAUREAT 2012 VALEA DOFTANEI


Primele rezultate la Bacalaureat 2012 au fost afisate contestatiile au fost depuse, iar intre 10 si 12 iulie acestea vor fi solutionate urmand ca pe 13 iule candidatii sa afle rezultatele finale.

De la GRUPUL SCOLAR "CAROL I" VALEA DOFTANEI au participat 32 de absolventi dintre acestia 9 REUSIND sa treaca examenul maturitatii restul din nefericire sau din fericire pentru ei au fost declarati RESPINSI.
http://bacalaureat.edu.ro/Pages/JudetUnitRezultAlfa.aspx?Jud=+32&IdUnitInv=323 acesta este linkul unde pot fi vazute rezultatele online.
Bacalaureatul de anul acesta din cate se vede a dat batai de cap multor copilasi acestia incasand in mare parte note de la 1 la 4 ceea ce le da dreptul la inca o incercare in toamna. Multi se mira cand vad dezastrul de la Bac dar vazand "perlele", care de care mai amuzante si mai penibile nu ar trebui sa se mai mire. Aceste "perle" sant adunate din toata tara. de la  I
“Luceafărul se duce la demagog, şi nu la demiurg, şi îi cere să-l facă muritor”.
  1. „Cătălina nu avea probleme financiare pentru că tatăl ei era împărat”.
  2. "Luceafărul a coborât pe Pământ şi a făcut sex cu aleasa inimii lui. Cătălina l-a iubit şi i-a dăruit un copil din flori, apoi s-au căsătorit”.
  3. "Luceafărul s-a transformat într-un hipiot şi i-a zis Demiurgului că-l face cântăreţ, să-l asculte toată lumea”
  4. ”Numele Hyperion vine din alăturarea a două cuvinte hyper si ion. Deci îl chema Ion, dar era mai activ.”
  5. ”Baiazid i-a zis cel bătrân lui Mircea să facă mişto de el".”Cu ultimul vers "nemuritor şi rece" Eminescu o lasă rece pe Cătălina.”
  6. "Balada e o specie a liricii populare inventată de Ciprian Porumbescu"
  7. "Sper că va plăcut. Cred că o să mai vin şi la anul."
  8. "Limba română este curgătoare şi se întinde peste mări şi ţări"
  9. "Latina clasică este o limbă moartă, care nu se poate vorbi decât în scris. Dupa căderea Imperiului Roman, o parte din latina clasică defunctă a devenit bulgară".
  10. “Ce poate fi mai frumos ca o floare albastră? Aşa i-a venit poetului ideea să scrie despre iubirea lui cu o floare care nu creşte pe toate drumurile.”
  11. “Cratima uneori apropie, alteori depărtează. În cazul secvenţei <> poţi să spui că face ambele lucruri, având în vedere că fără ea n-ai înţelege pe cine să ajuţi.”
  12. "Luceafărul a coborât pe Pământ şi a făcut sex cu aleasa inimii lui. Cătălina l-a iubit şi i-a dăruit un copil din flori, apoi s-au căsătorit”.
  13. "Poţi să ai calităţi cât 10, dacă nai talent eşti rece. GHEAŢĂ"
  14. "Lucian Blaga a ştiut să îşi folosească calităţile şi azi îl sărbătorim pe bancnota de 200 lei. Este una dintre cele mai mari bancnote româneşti, şi a fost răpus doar de 500 lei cu Eminescu care e artist"



Niciun comentariu: