vineri, 9 decembrie 2011

PENSIUNEA CRAITA VALEA DOFTANEI




Daca ati visat vreodata sa va debarasati pentru cateva zile de grijile, de stresul si monotonia activitatilor cotidiene, pensiunea "CRAITA", cu tot ceea ce va poate oferi, este solutia cea mai potrivita cotata cu 2 margarete pe scara de apreciere agroturistica .
Aceasta se remarca printr-o eleganta rustica de o autenticitate incontestabila si printr-o gama larga de posibilitati recreative si reconfortante de petrecere a timpului liber. 
Ea constituie totodata baza unor delicii de plecare in placute excursii si drumetii, prilejuri cu care turistii pot imbratisa din priviri peisajele picturale ale Vaii Doftanei, pot lua contact cu soarele poienilor si inaltimilor, respirand un aer proaspat, ozonat. Gazdele pensiunIi, de o amabilitate clasic romaneasca sunt intodeaua la dispozitia celor care le calca pragul, reusind prin solicitudine si profesionalism, sa le indeplineasca orice doleanta.
Dotata cu 13 camere, din care 9 poseda grup sanitar propriu, 4 cu grup sanitar pe hol, pensiunea "CRAITA" da posibilitatea oaspetilor veniti din tumultul stresului modern al marilor aglomerari urbane , sa simta linistea relaxanta a satului, care le va incarca bateriile pentru noi "batalii" citadine. 
Restaurantul de 100 de locuri cu semniu si terasa din incinta, prepara meniuri variate compuse predominant din mancare traditionala, specifica zonei, in compozitia careia intra ingrediente pur bilogice produse de gospodaria proprie. 
Pensiunea "craita" va mai pune la dispozitie si o piscina pentru racorirea si relaxarea pe timpul verii si totodata jocuri de societate (sah, table, remi, masa ping-pong, etc. ), sport si agrement.
 Tel: 0244.365.671 / 0722.695.416, office@craita.ro
http://www.craita.ro

Niciun comentariu: