joi, 11 noiembrie 2010

A BATUT URSUL


Batranii spuneau ca in padure este bine sa mergi in grup, sa faci galagie si sa fi cu ochii in patru.
Dar acest individ a avut noroc, rar se intampla ca un urs sa dea inapoi.
Poate vad si TARANII de la oras cat de periculos si de greu este sa aduni ciuperci si nu mai comenteaza la pretul cerut de culegatori.
Acesta este un avertisment pentru cei ce vor sa vina la VALEA DOFTANEI sa adune ciuperci sau sa umble brambura prin padure.
Ursul a spus ca urmatorul nu scapa, este nervos si furios acum deoarece Cornel Negru se lauda ca l-a batut.

marți, 9 noiembrie 2010

ACCIDENT LA PALTINU



Din pacate serpentinele care merg pe langa barajul Paltinu au facut iar o victima, duminica dimineata trecatorii au vazut o masina sarita in baraj, cercetand si-au dat seama ca este vorba de Sileanu Ionut. De ce a murit nu se stie, unii spun ca ar fi sarit intentionat, altii spun ca viteza ar fi fost de vina, lumea vorbeste, fiecare crede ce vrea, cert este ca omul este mort si nimeni nu il mai poate aduce inapoi.
Concluzia este ca orice sofer ar trebui sa reduca viteza in zona barajului Paltinu.

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

VALEA DOFTANEI IZOLATA



Valea Doftanei este posibil sa ramana izolata daca cei ce raspund de drumurile publice nu vor lua masuri.
La intrebarea pe care reporterul a pus-o, ce facem cu alunecarea de teren? Eu am un raspuns: Luam primarii, consilierii si toata gasca ce raspunde de aceste drumuri si ii legam in fata pamantului dupa care asteptam sa vedem urmarile si ei au asteptat pana acum sa vada ce se intampla si nu au luat nicio masura, de ce am lua noi cand ar fi ei in fata pamantului.