luni, 20 septembrie 2010

BISERICA DIN TRAISTENI


Din spusele celei care a facut reportajul biserica din Traisteni comuna Valea Doftanei ar fi cea mai frumoasa din tara, avand o arhitectura deosebita. Acest lacas de cult a fost construit intre anii 1926-1942 cand a fost sfiintita.
Biserica din Traisteni are hramul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, preotul Ion Albu slujeste in acest lacas de aproximativ 44 de ani, acesta avand trei baieti care au urmat aceeasi cale a preotiei.

miercuri, 15 septembrie 2010

TROTUARE IN VALEA DOFTANEI?



Primarul se lauda ca in curand cetatenii din Tesila si Taisteni vor merge pe trotuar, asta inseamna ca acesti cetateni nu vor mai fi nevoiti sa mearga pe mijlocul soselei pentru a ajunge la destinatie si ii va ajuta si pe parintii care au copii mici sa stea mai linistiti cand odrasele merg la scoala.
Dar acum dmnule primar sa vedem ce veti face cu acei indivizi care isi scot piatra la vanzare?
Ii puteti covinge sa nu o mai tina pe trotuar? Puteti sa le spuneti ca acel trotuar este un bun public nu personal?
Daca nu ii veti convinge santeti un primar slab, daca ii veti convinge mai discutam.
Sper sa luati o masura si cu cei care tin masinile pe marginea strazi uneori chiar in curba, fiind foarte periculoase.
Nu vreau sa aud ca aceste lucruri nu tin de dumneavoastra ci de alte institutii.
Nu vreau sa aud acelasi lucru pe care l-am auzit de la alt primar ca nu vrea sa ii supere pe cetateni deoarece vin alegerile.
Sper ca santeti un primar bun.

JEEP IN PALTINU



Daca pana acum barajul Paltinu inghitea oameni ieri acesta a incercat un jeep. Unchiul Ion Secareanu vaslind prin lacul Paltinu asa cum face in fiecare zi a ramas surprins sa vada o masina in lac, imediat a sunat la 112 si pompierii au sosit la fata locului asa cum ne-au obisnuit, putin echipati, a fost nevoie de ajutorul cetatenilor pentru a scoate masina la liman.
De ce nu sant echipati corespunzator?
Basescu si Boc stiu mai bine.
SA TRAITI BINE !!! HA HA HA

duminică, 12 septembrie 2010

ROBERT CONSTANTINESCU LA VALEA DOFTANEI


Printre cei ce au inveselit participanti la festivalul cascavelei a fost si Robert Constantinescu sau Robinel pentru prieteni.

IMAGINI DE LA FESTIVALUL CASCAVELEI


A noua editie a festivalului cascavelei a trecut si acum am ramas cu amintiri placute sau urate fiecare dupa cum a petrecut.
Cei ce nu au ajuns trebuie sa le para rau ca ceea ce se intampla la VALEA DOFTANEI in alta parte nu se mai intampla.
Va asteptam si la anu intr-un numar mare asa cum ati fost si anul acesta si speram ca organizatori sa fie un pic mai organizati si mai inteligenti.

marți, 7 septembrie 2010

RECOMANDARE

Recomand celor care vin la festivalul cascavelei sa cumpere produse de la taranii din Valea Doftanei, daca nu ii cunoasteti intrebati in stanga si in dreapta care sant taranii din Valea doftanei.
Se stie ca pe langa acesti tarani se infiltreaza si foarte multi nemernici care vand in fiecare zi in piata si binentels ca nu vor sa piarda ocazia de a mai scoate un ban, vin cu pastrama, mici si branza cumparate de la en gros si va fraieresc pe voi cei ce nu cunosteti.
La toata treaba asta vinovat este si primarul care le da autorizatie sa vanda la acest festival.

duminică, 5 septembrie 2010

PROGRAM FESTIVALUL CASCAVELEI 2010


Asa cum am fost obisnuiti la a noua editie a festivalului cascavelei din Valea Doftanei ce va avea loc pe 11 si 12 septembrie 2010 primaria a invitat cativa cantareti recunoscuti.

Sambata 11 septembrie 2010 vor canta pentru cei ce vor merge la festival: Alesis, Steliana Sima, Marius Stelian Pop, Honey, French Kiss.

Duminica 12 septembrie 2010 ne vom bucura sa ii auzim pe: Raoul, Uni-k, Niculina Stoican, Lucian Florin, Traian Francu, Viorica Podgoreanu.

Printre cei enumerati vor mai fi si ansambluri folclorice renumite, Lucruri de artizanat, mestesugari, Tamplarie,mobilier, si binenteles pastrama, bulz si foarte multa cascavea.