luni, 28 iunie 2010

DJ 102 in pericol

Tot ce se intampla pe drumul care face legatura dintre Campina si Valea Doftanei este numai din vina autoritatilor, acum nesimtiti paseaza vina de la unul la altul, nemernicul nu are bunul simt sa recunoasca ca si el este de vina ( adica viceprimarul din Campina), pai cum este posibil sa sti ca niste netrebnici defriseaza acolo si tu sa nu iei nicio masura?
Sigur spune ca acei oameni au avut autorizatie si el chiar daca se ducea acolo nu avea ce sa le faca, acum pentru ca tot s-a intamplat el ar trebui sa isi dea demisia dar "bunul simt" nu il va lasa sa isi dea demisia.
Efectul la buna aministrare pe care o fac cei pe care i-am ales se vede acum foarte bine.
Oare defrisarea a fost facuta intentionat pentru a da de lucru unor firme clientelare si apropiate viceprimarului sau altor oameni din administratia publica?
Era lesne de inteles ca dupa o asemenea defrisare drumul se va rupe.

vineri, 25 iunie 2010

Valea Doftanei izolata

A devenit obisnuinta pentru locuitori comunei Valea Doftanei ca de cate ori ploua sa nu mai poata merge pe drumul judetean 102, cel care face legatura cu orasul Campina.
Daca cei ce sant pusi sa atraga fonduri europene nu ar fi precum bolovanii de pe camp probabil ca acum nu am fi vorbit la fiecare ploaie de intreruperea circulatiei, dar cum acesti domni si doamne sant mai rau decat acei bolovani de pe camp vom mai avea de suferit o buna perioada.
Somn usor domnilor si doamnelor bolovani, banii sant la UE, noi trbuie sa facem proiecte, somnul este mai important decat acei bani care ne-ar aduce comfortul necesar.

duminică, 20 iunie 2010

Mistreti la Secaria

Mistretii au invadat Secaria asa cum au invadat si Valea Doftanei, autoritatile vorbesc intre ele si masurile urmeaza sa se ia cand mistreti au devastat toate culturile. Spor la vorba domnilor primari.

joi, 17 iunie 2010

Deputatul de Valea Doftanei

Florin Serghei Anghel este deputatul pe care majoritatea locuitorilor counei Valea Doftanei l-a votat. Acesta de cand s-a vazut deputat nu cred ca a mai fost in Valea Doftanei, cel putin eu nu am auzit acest lucru.
Acest individ vazut cu "saci in caruta" in ziua motiuni in loc sa voteze pentru batranii comunei a preferat sa voteze pentru binele partidului si al fundului sau. De ce zic pentru binele sau?
Este bine stiut ca acest individ detine firma FIBEC holding care atrage multe lucrari de la stat si binenteles ca daca ar fi votat motiunea lucrarile obtinute de la stat erau in pericol si acum ca motiunea nu a trecut partidul "scumpului" nostru deputat ne-a cerut sa fim solidari cu ei si sa varsam niste bani intr-un cont din care probabil isi vor alimenta tot ei conturile personale si nu oricum totul fiind legal, statul face o licitatie firma lui Anghel si a altor pd-listi participa la licitatie si in loc de 10 lei lucrarea va costa 40 lei si asta din bani pe care noi ii dam pentru a fi solidari cu ei. Pai cum am putea noi sa fim solidari cu acesti indivizi cand stim cate nenorociri au facut pe bani statului?
Oare idiotii cred ca noi nu stim nimic?
Va prezint cateva lucruri bune facute de deputatul Florin Serghei Anghel:
-a castigat licitatia pentru vanzarea a 68,87 de hectare de pasune si concesionarea altor 30,9 hectare de padure organizata de Primaria Secaria, sa nu credeti ca a fost scump acel teren pretul pe mp a fost de 0.22 euro, iar pentru cele 30,9 hectare de padure anghel plateste 40.000 de euro, suma platibila in rate pe 49 de ani.
-Iata cateva dintre lucrarile executate de FIBEC SA pe bani europeni: Brebu - alimentare cu apa (un milion de euro), Chiojdeanca - extindere retea apa (15 miliarde de lei vechi), Barcanesti - asfaltare 6 km drum comunal (16 miliarde de lei vechi), sigur Anghel ne va spune ca nu este el patrolnul acestei firme si ca sotia sa se ocupa de afaceri el este un simplu manechin.
Acestea sant lucrari mai vechi de pe vremea cand traseistul Angehl a fost membru de partid la PNTCD, PUR, PNL, PC, PNDC, acum firma sotiei traseistului face poduri pentru autostrada Bucuresti - Ploiesti, poduri obtinute prin licitatie sa nu creada cineva ca acea licitatie a fost trucata.
Sper ca la urmatoarele alegeri acest individ sa nu mai primeasca niciun vot din partea contaranilor mei.
Bunica si parinti mei sufera acum din cauza nenorocitului.


marți, 1 iunie 2010

Rupere de nori la Valea Doftanei



Cat de frumoasa este Romania, mai ales Valea Doftanei.
Cand ne-am trezit dimineata totul parea sa fie normal in acea zi, dar vremea, care in ultimul timp a inceput sa fie capricioasa, la mieul zilei a inceput sa sa ne arate ca oameni nu inseamna nimic pe aceasta planeta.
Eram in Campina si vedeam un nor negru spre Valea Doftanei, dar imi era greu sa cred ca nu voi putea ajunge la Valea Doftanei si dupa cum se vede din imagini, am ramas blocat in trafic aproximativ 2 ore si daca nu erau unii mai curajosi sa mearga pe prundul raului, mai ramaneam blocati cel putin o ora.
In tot acest incident cel mai amuzant a fost cand au venit pompieri de la interventii cu lopeti si tarnacoape, chiar si ei recunosteau ca nu au ce face dar, la insistentele sefului, au inceput sa degajeze bolovani de pe strada cu speranta ca va veni un tractor cu lama cat mai repede, era "munca in zadar" dar si daca nu faceau nimic erau cei de la Realitatea TV care filmau si sigur ar fi spus ca pompieri se uitau cum oameni stau blocati in trafic; o alta faza amuzanta a fost cand o domnisoara a venit cu un tort in brate printre toata lumea nervoasa ca nu poate ajunge acasa, nimeni nu intelegea de ce nu lasase acel tort in masina. Acum sant convins ca toata lumea se gandeste ce cauta cu acel tort in brate?, raspunsul nu cred ca il vom afla, fiecare crede ce vrea.